Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Alle reviews

Overzicht van alle reacties over de diensten van narcisme voorbij.

Beoordeling

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed0%
Gemiddeld12%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Jones

Rated 3 out of 5
2022-03-28

Good day,
My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations
What for?
Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with narcismevoorbij.nl definitely stands out.
It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.
There is, however, a catch… more accurately, a question…
So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?
More importantly, how do you make a connection with that person?
Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.
Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…
Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out narcismevoorbij.nl.
CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.
It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)
Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.
Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.
CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.
You could be converting up to 100X more leads today!
Eric
PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.
If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=narcismevoorbij.nl

Eric Jones

Jones

Rated 3 out of 5
2022-02-02

My name’s Eric and I just came across your website – narcismevoorbij.nl – in the search results.
Here’s what that means to me…
Your SEO’s working.
You’re getting eyeballs – mine at least.
Your content’s pretty good, wouldn’t change a thing.
BUT…
Eyeballs don’t pay the bills.
CUSTOMERS do.
And studies show that 7 out of 10 visitors to a site like narcismevoorbij.nl will drop by, take a gander, and then head for the hills without doing anything else.
It’s like they never were even there.
You can fix this.
You can make it super-simple for them to raise their hand, say, “okay, let’s talk” without requiring them to even pull their cell phone from their pocket… thanks to Talk With Web Visitor.
Talk With Web Visitor is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know immediately – so you can talk to that lead immediately… without delay… BEFORE they head for those hills.

CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.
Now it’s also true that when reaching out to hot leads, you MUST act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better!
That’s what makes our new SMS Text With Lead feature so powerful… you’ve got their phone number, so now you can start a text message (SMS) conversation with them… so even if they don’t take you up on your offer right away, you continue to text them new offers, new content, and new reasons to do business with you.
This could change everything for you and your business.
CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to learn more about everything Talk With Web Visitor can do and start turing eyeballs into money.
Eric
PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately!
It even includes International Long Distance Calling.
Paying customers are out there waiting.
Starting connecting today by CLICKING HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.
If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=narcismevoorbij.nl

Eric Jones

omgaan met klanten met narcisme

Rated 5 out of 5
2020-02-27

Met een aantal collega’s nam ik deel aan een training van Jeanet om meer te weten te komen over narcisme. In onze zakelijke omgeving hebben we soms te maken met “lastige” klanten. In een interactieve bijeenkomst van een aantal uur leerden we meer over waar narcisme vandaan komt, hoe je het kunt herkennen en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Veel herkenning maar ook nieuwe inzichten, kortom deze bijeenkomst was een succes!

Barbara

incompany training over narcisme

Rated 5 out of 5
2020-02-25

Een aantal collega’s had te maken gehad met klanten die narcistische trekken vertoonden. Dit veroorzaakte vreemdsoortige spanningen in de werkrelatie. Gelukkig kunnen we binnen ons bedrijf open zijn over dit soort vreemde situaties / klanten. Daarom hebben we een incompany training met Jeanet georganiseerd obv open inschrijving.
Blijkbaar was er serieus behoefte aan omdat bijna 1/4 van de collega’s inschreef. In een dagdeel werden we bijgepraat over de problematieken die spelen in zo’n (werk)relatie en wat te doen met de symptomen ervan.
Voor de ons was het een waardevolle middag en we zijn enthousiast over de geboden inzichten. Hartelijk bedankt!

Marco Verbrugge

Aanrader!

Rated 5 out of 5
2019-05-06

Het aanmelden en meedoen was een stap. Het was lastig om mezelf open te stellen omdat ik als bescherming en uit overleving mezelf al heel lang potdicht had gezet. Maar ik heb me eraan overgegeven en het was een prachtige reis. De groep was heel warm, het is fijn om je ervaringen te kunnen delen, hoe confronterend ook. Er was ruimte voor een lach en een traan. Misschien wel meer voor lachen 😉 Ik kijk met een heel goed gevoel terug op dit programma en heb zelfs al enkele mensen doorverwezen naar deze therapeuten.

V

Top!

Rated 5 out of 5
2019-05-02

Ik voelde me prettig, veilig en gezien. Omgeven door prachtige mensen, er was ruimte voor lucht en humor. Elke bijeenkomst kreeg ik nieuwe puzzelstukjes. Nu is de puzzel bijna compleet. Het was diepgaand het proces en heeft me doen beseffen waar ik emotioneel en qua hechting vandaag kwam (en in heb gezeten).

Wilma

Aanrader

Rated 5 out of 5
2019-04-30

De bijeenkomsten heb ik als zeer waardevol ervaren, en ik kan het iedereen aanraden die te maken heeft (gehad) met mensen met een narcistische persoonlijkheid of trekken. In het dagelijks leven ervaar ik weinig begrip voor mijn verdriet, maar tijdens deze bijeenkomsten voel ik mij wel begrepen. Niets hoeft, alles mag, en van de ervaringen en adviezen van Jeanet en Susan heb ik een hoop geleerd.

H.

Feest van herkenning

Rated 5 out of 5
2019-04-26

Het was zo fijn om te ervaren dat mijn ervaringen zo bekend waren en dat ze dat dus ook voorspelbaar en herkenbaar maakt voor de toekomst. Ik stond versteld dat ik me pas realiseerde hoe absurd het eigenlijk was wat ik allemaal geaccepteerd had, totdat ik het hardop uitsprak. Jeanet en Susan zijn warm en open. Delen hun eigen ervaringen en geven je echt het gevoel dat je er niet alleen meer voorstaat. Eye-opener.

Amie

Professioneel, warm en benaderbaar

Rated 5 out of 5
2019-04-26

Het heeft enorm veel losgemaakt (vooral op positieve manier). Professionele begeleiding waarbij zeker niet de menselijke kant uit het oog wordt verloren. Heel bijzonder en fijn om deze reis te mogen en kunnen maken met mensen die begrijpen waar je het over hebt, wat je voelt en waar je doorheen gaat, (helaas) omdat zij hetzelfde hebben meegemaakt. Dank jullie wel!

Kirsten

duidelijke uitleg, inzichten en handvatten

Rated 5 out of 5
2019-04-26

Jeanet en haar collega leggen uit wat narcistisch gedrag precies inhoudt, wat wel en wat niet erbij hoort. Andere aanwezigen die vragen stellen en ervaringen delen helpen in te zien waar we het over hebben: Narcisme, narcistisch gedrag, en de puinhoop die het creëert op psychisch en zelfs vaak ook op fysiek vlak voor hen die hier slachtoffer van zijn. Waarom word ik erin meegezogen? Als ervaringsdeskundig professional heeft Jeanet jarenlang kennis vergaard over o.a. narcisme. Zij biedt handvatten om je te helpen narcistisch gedrag en manipulatie te herkennen. Het is uiteindelijk een heel diepgaand proces waarin de juiste informatie en begeleiding je echt kan helpen. Thuis hebben we nog een weg te gaan, maar het gevoel van persoonlijke onmacht en wanhoop is nu weg.

Desirée

Vakvrouw

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Jeanet is zeer kundig, empathisch, luistert goed en weet zaken helder uit te leggen en te verwoorden. Daarnaast is ze een ontzettend warm persoon met voor ieder verhaal persoonlijke aandacht. Alleen al hierdoor krijgt ze het voor elkaar dat menig batterij weer opgeladen wordt. Ze zet zich met hart en ziel in!

Au3

Dit heeft heel erg geholpen

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Zeer toegankelijk en ervaringsdeskundigen waardoor ik het gevoel kreeg niet alleen gehoord maar ook gezien te worden. Veel begrip en liefdevol. Ik heb meer overzicht gekregen en kracht om zelf verder te gaan! Erg dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen.

Angelique

Fantastisch en heldere bijeenkomst

Rated 5 out of 5
2019-04-25

In februari 2018 ben ik bij de informatiebijeenkomst van Narcisme Voorbij geweest. Een fijne, intieme bijeenkomst waar we allen aan bod kwamen om ons verhaal te delen en inzichten te bespreken. Ook in de presentatie werden veel dingen besproken die verhelderend werkte. Voor mij een ervaring rijker.. iets wat ik iedereen -die met welke vorm van narcisme in aanraking komt- aanraad om te zien wat er in de 8 Nextbijeenkomsten o.a. Wordt besproken. Bedankt!

Diana Asbeek Brusse

Begripvolle en warme sessie

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik veel begrip en warmte ervaren van Jeanet Manders. Door haar specialisatie en inzichten brengt ze rust en het gevoel van vertrouwen en begrepen worden.

Dirk

Zeer interessant en kundig

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Het fijne van deze bijeenkomsten is dat ze laagdrempelig zijn en dat je je ‘gekend’ voelt in je beleving van de narcistische manipulatie

Dirk

Bijzondere ervaring

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Het voordeel van het delen van je gevoel /ervaring in deze groep is de reflectie van de mede groepsleden en de aanvullend sturing en steun van het team dat de groep begeleid! Zeer waardevol!

Dirk