Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Review plaatsen

Waardering voor Narcisme voorbij

Deel jouw eigen ervaringen hieronder. Bij voorbaat dank voor jullie feedback!

Als gediplomeerd psychosociaal hulpverlener heb ik aandacht voor je psyché en jouw persoonlijkheid en kijk ook naar de invloeden vanuit de omgeving. Ik ben ervaringsdeskundige, ik had een narcistische vader en grootmoeder. Doordat ik de ondermijnende mechanismen van manipulatie zelf meegemaakt weet ik van de diepgaande gevolgen van narcistisch misbruik. Ik bied een veilige plek waar jij terecht kunt met jouw ervaringen. Ik help jou in je kracht en bij je levensenergie te komen zodat jij je Zelf weer wordt.

Wij bieden een programma van in 3 modules van elk 3 middagen. Iedere module helpt om meer inzichten te krijgen van de beïnvloeding binnen een destructieve relatie. Wij begeleiden jou om bij herstellen van de relatie met je nex (narcistische ex)* en verder. Next, narcisme voorbij en werkelijk leven.

*het kan ook gaan om een familielid, collega, vriend(in) of zakenpartner…

Kennis is macht! Wij delen onze kennis over narcisme en in het bijzonder over de impact van narcistische manipulatie. Dit doen wij door de informatie op deze website en op onze besloten Facebook groep. Daarbij organiseren wij ook regelmatig informatiebijeenkomst over narcisme.

Niet kunnen of durven praten over narcistisch misbruik heeft als gevolg het afsluiten van contact met anderen. Dat kan leiden tot verborgen eenzaamheid en isolement. Kom praten met gelijkgestemden. Wij nemen de taak en verantwoordelijkheid op ons om de gesprekken goed te laten verlopen zodat iedereen die dat wil hun ervaringen en gedachten kan delen.