Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Narcisme voorbij

Reviews informatie en voorlichting

Kennis is macht! Wij delen onze kennis over narcisme, specifieker over de impact van narcistische manipulatie. Wij bieden informatie op deze website, via onze nieuwsbrief en in de besloten groep op Facebook. Verder organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten over narcisme. Benader ons voor het geven van lezingen en voorlichting.

Reacties informatie en voorlichting

Feest van herkenning

5,0 rating
2019-04-26

Het was zo fijn om te ervaren dat mijn ervaringen zo bekend waren en dat ze dat dus ook voorspelbaar en herkenbaar maakt voor de toekomst. Ik stond versteld dat ik me pas realiseerde hoe absurd het eigenlijk was wat ik allemaal geaccepteerd had, totdat ik het hardop uitsprak. Jeanet en Susan zijn warm en open. Delen hun eigen ervaringen en geven je echt het gevoel dat je er niet alleen meer voorstaat. Eye-opener.

Amie

duidelijke uitleg, inzichten en handvatten

5,0 rating
2019-04-26

Jeanet en haar collega leggen uit wat narcistisch gedrag precies inhoudt, wat wel en wat niet erbij hoort. Andere aanwezigen die vragen stellen en ervaringen delen helpen in te zien waar we het over hebben: Narcisme, narcistisch gedrag, en de puinhoop die het creëert op psychisch en zelfs vaak ook op fysiek vlak voor hen die hier slachtoffer van zijn. Waarom word ik erin meegezogen? Als ervaringsdeskundig professional heeft Jeanet jarenlang kennis vergaard over o.a. narcisme. Zij biedt handvatten om je te helpen narcistisch gedrag en manipulatie te herkennen. Het is uiteindelijk een heel diepgaand proces waarin de juiste informatie en begeleiding je echt kan helpen. Thuis hebben we nog een weg te gaan, maar het gevoel van persoonlijke onmacht en wanhoop is nu weg.

Desirée

Fantastisch en heldere bijeenkomst

5,0 rating
2019-04-25

In februari 2018 ben ik bij de informatiebijeenkomst van Narcisme Voorbij geweest. Een fijne, intieme bijeenkomst waar we allen aan bod kwamen om ons verhaal te delen en inzichten te bespreken. Ook in de presentatie werden veel dingen besproken die verhelderend werkte. Voor mij een ervaring rijker.. iets wat ik iedereen -die met welke vorm van narcisme in aanraking komt- aanraad om te zien wat er in de 8 Nextbijeenkomsten o.a. Wordt besproken. Bedankt!

Diana Asbeek Brusse

Zeer interessant en kundig

5,0 rating
2019-04-25

Het fijne van deze bijeenkomsten is dat ze laagdrempelig zijn en dat je je ‘gekend’ voelt in je beleving van de narcistische manipulatie

Dirk

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante informatie!