Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Reviews informatie en voorlichting

Kennis is macht! Wij delen onze kennis over narcisme, specifieker over de impact van narcistische manipulatie. Wij bieden informatie op deze website, via onze nieuwsbrief en in de besloten groep op Facebook. Verder organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten over narcisme. Benader ons voor het geven van lezingen en voorlichting.

Reacties informatie en voorlichting

omgaan met klanten met narcisme

2020-02-27

Met een aantal collega’s nam ik deel aan een training van Jeanet om meer te weten te komen over narcisme. In onze zakelijke omgeving hebben we soms te maken met “lastige” klanten. In een interactieve bijeenkomst van een aantal uur leerden we meer over waar narcisme vandaan komt, hoe je het kunt herkennen en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Veel herkenning maar ook nieuwe inzichten, kortom deze bijeenkomst was een succes!

Barbara

incompany training over narcisme

2020-02-25

Een aantal collega’s had te maken gehad met klanten die narcistische trekken vertoonden. Dit veroorzaakte vreemdsoortige spanningen in de werkrelatie. Gelukkig kunnen we binnen ons bedrijf open zijn over dit soort vreemde situaties / klanten. Daarom hebben we een incompany training met Jeanet georganiseerd obv open inschrijving.

Blijkbaar was er serieus behoefte aan omdat bijna 1/4 van de collega’s inschreef. In een dagdeel werden we bijgepraat over de problematieken die spelen in zo’n (werk)relatie en wat te doen met de symptomen ervan.

Voor de ons was het een waardevolle middag en we zijn enthousiast over de geboden inzichten. Hartelijk bedankt!

Marco Verbrugge

Feest van herkenning

2019-04-26

Het was zo fijn om te ervaren dat mijn ervaringen zo bekend waren en dat ze dat dus ook voorspelbaar en herkenbaar maakt voor de toekomst. Ik stond versteld dat ik me pas realiseerde hoe absurd het eigenlijk was wat ik allemaal geaccepteerd had, totdat ik het hardop uitsprak. Jeanet en Susan zijn warm en open. Delen hun eigen ervaringen en geven je echt het gevoel dat je er niet alleen meer voorstaat. Eye-opener.

Amie

duidelijke uitleg, inzichten en handvatten

2019-04-26

Jeanet en haar collega leggen uit wat narcistisch gedrag precies inhoudt, wat wel en wat niet erbij hoort. Andere aanwezigen die vragen stellen en ervaringen delen helpen in te zien waar we het over hebben: Narcisme, narcistisch gedrag, en de puinhoop die het creëert op psychisch en zelfs vaak ook op fysiek vlak voor hen die hier slachtoffer van zijn. Waarom word ik erin meegezogen? Als ervaringsdeskundig professional heeft Jeanet jarenlang kennis vergaard over o.a. narcisme. Zij biedt handvatten om je te helpen narcistisch gedrag en manipulatie te herkennen. Het is uiteindelijk een heel diepgaand proces waarin de juiste informatie en begeleiding je echt kan helpen. Thuis hebben we nog een weg te gaan, maar het gevoel van persoonlijke onmacht en wanhoop is nu weg.

Desirée

Fantastisch en heldere bijeenkomst

2019-04-25

In februari 2018 ben ik bij de informatiebijeenkomst van Narcisme Voorbij geweest. Een fijne, intieme bijeenkomst waar we allen aan bod kwamen om ons verhaal te delen en inzichten te bespreken. Ook in de presentatie werden veel dingen besproken die verhelderend werkte. Voor mij een ervaring rijker.. iets wat ik iedereen -die met welke vorm van narcisme in aanraking komt- aanraad om te zien wat er in de 8 Nextbijeenkomsten o.a. Wordt besproken. Bedankt!

Diana Asbeek Brusse

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante informatie!