Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Narcisme voorbij

Reviews contactgroep

Wij organiseren maandelijks een contactgroep over narcisme in omgeving Utrecht en Breda. Tijdens deze twee uur durende bijeenkomsten praten we onder professionele begeleiding over de invloed van narcisme, de impact op onszelf en in relatie tot anderen. Vooraf kiezen wij een onderwerp waarover jij jouw ervaringen met anderen kunt delen die begrijpen waar je het over hebt. Het zwijgen doorbreken en wezenlijk contact maken om de eigenliefde en levenskracht te hervinden.

 

Reacties contactgroep

Aanrader

Rated 5 out of 5
2019-04-30

De bijeenkomsten heb ik als zeer waardevol ervaren, en ik kan het iedereen aanraden die te maken heeft (gehad) met mensen met een narcistische persoonlijkheid of trekken. In het dagelijks leven ervaar ik weinig begrip voor mijn verdriet, maar tijdens deze bijeenkomsten voel ik mij wel begrepen. Niets hoeft, alles mag, en van de ervaringen en adviezen van Jeanet en Susan heb ik een hoop geleerd.

H.

Bijzondere ervaring

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Het voordeel van het delen van je gevoel /ervaring in deze groep is de reflectie van de mede groepsleden en de aanvullend sturing en steun van het team dat de groep begeleid! Zeer waardevol!

Dirk

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en mis de volgende contactgroep niet!