Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Reviews individuele counseling

Als gediplomeerd psychosociaal hulpverlener heb ik aandacht voor je psyché en jouw persoonlijkheid en kijk ook naar de invloeden vanuit de omgeving. Ik ben ervaringsdeskundige, ik had een narcistische vader en grootmoeder. Doordat ik de ondermijnende mechanismen van manipulatie zelf meegemaakt weet ik van de diepgaande gevolgen van narcistisch misbruik. Ik bied een veilige plek waar jij terecht kunt met jouw ervaringen. Ik help jou in je kracht en bij je levensenergie te komen zodat jij je Zelf weer wordt.

Reacties individuele counseling

Vakvrouw

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Jeanet is zeer kundig, empathisch, luistert goed en weet zaken helder uit te leggen en te verwoorden. Daarnaast is ze een ontzettend warm persoon met voor ieder verhaal persoonlijke aandacht. Alleen al hierdoor krijgt ze het voor elkaar dat menig batterij weer opgeladen wordt. Ze zet zich met hart en ziel in!

Au3

Begripvolle en warme sessie

Rated 5 out of 5
2019-04-25

Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik veel begrip en warmte ervaren van Jeanet Manders. Door haar specialisatie en inzichten brengt ze rust en het gevoel van vertrouwen en begrepen worden.

Dirk

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante informatie!