Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Narcisme voorbij

Reviews individuele counseling

Als gediplomeerd psychosociaal hulpverlener heb ik aandacht voor je psyché en jouw persoonlijkheid en kijk ook naar de invloeden vanuit de omgeving. Ik ben ervaringsdeskundige, ik had een narcistische vader en grootmoeder. Doordat ik de ondermijnende mechanismen van manipulatie zelf meegemaakt weet ik van de diepgaande gevolgen van narcistisch misbruik. Ik bied een veilige plek waar jij terecht kunt met jouw ervaringen. Ik help jou in je kracht en bij je levensenergie te komen zodat jij je Zelf weer wordt.

Reacties individuele counseling

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante informatie!