Narcisme voorbij

herstellen van psychologisch misbruik en omgaan met narcisme

Reviews Next programma

Voor iedereen die ontdekt heeft dat zijn/haar (ex)partner* mogelijk een narcist is. Wij bieden een programma van acht weken (in 3 modules). Iedere module helpt om meer inzichten te krijgen van de beïnvloeding binnen een destructieve relatie. Wij begeleiden jou om bij herstellen van de relatie met je nex (narcistische ex)* en verder. Next, narcisme voorbij en werkelijk gaan leven.

*of een familielid, collega, vriend(in) of zakenpartner…

Reacties Next programma

Leerzaam, inzicht, vakkundig

2023-07-15

Ik heb deze cursus als leerzaam ervaren om zo meer inzicht te krijgen over narcisme en wat het met je doet en de mensen om je heen die er ook mee te maken hebben. Ik heb geleerd om de gebeurtenissen een plekje te kunnen geven en zo naar de toekomst te kunnen kijken. Zeer waardevolle cursus.

Amanda

Next…

2023-07-15

Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Mijn kijk is veranderd en liefde voor mijzelf is ervoor in de plaats gekomen. Liefdevolle en warme mensen die hun eigen ervaring ook durven delen. Ik leer nog steeds met dit in mijn hart.

Zo waardevol voor mij grweest!

Angel V.

Heb er echt veel aan gehad!!!

2023-07-15

Het traject dat ik bij Jeanette heb gevolgd heeft mij persoonlijk sterk gemaakt. Het heeft me inzichten van en over narcistische karakters gegeven. Ook nu herken ik de signalen en karaktereigenschappen ervan! Maar boven alles heeft Jeanette met haar mens-zijn, met haar enthousiasme en oprechtheid mij als mens weer zelfvertrouwen gegeven en durfde ik weer naar voren te kijken.

Diana

Aanrader!

2019-05-06

Het aanmelden en meedoen was een stap. Het was lastig om mezelf open te stellen omdat ik als bescherming en uit overleving mezelf al heel lang potdicht had gezet. Maar ik heb me eraan overgegeven en het was een prachtige reis. De groep was heel warm, het is fijn om je ervaringen te kunnen delen, hoe confronterend ook. Er was ruimte voor een lach en een traan. Misschien wel meer voor lachen 😉 Ik kijk met een heel goed gevoel terug op dit programma en heb zelfs al enkele mensen doorverwezen naar deze therapeuten.

V

Top!

2019-05-02

Ik voelde me prettig, veilig en gezien. Omgeven door prachtige mensen, er was ruimte voor lucht en humor. Elke bijeenkomst kreeg ik nieuwe puzzelstukjes. Nu is de puzzel bijna compleet. Het was diepgaand het proces en heeft me doen beseffen waar ik emotioneel en qua hechting vandaag kwam (en in heb gezeten).

Wilma

Professioneel, warm en benaderbaar

2019-04-26

Het heeft enorm veel losgemaakt (vooral op positieve manier). Professionele begeleiding waarbij zeker niet de menselijke kant uit het oog wordt verloren. Heel bijzonder en fijn om deze reis te mogen en kunnen maken met mensen die begrijpen waar je het over hebt, wat je voelt en waar je doorheen gaat, (helaas) omdat zij hetzelfde hebben meegemaakt. Dank jullie wel!

Kirsten

Dit heeft heel erg geholpen

2019-04-25

Zeer toegankelijk en ervaringsdeskundigen waardoor ik het gevoel kreeg niet alleen gehoord maar ook gezien te worden. Veel begrip en liefdevol. Ik heb meer overzicht gekregen en kracht om zelf verder te gaan! Erg dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen.

Angelique

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en mis de data van het Next programma niet!